ΠΩΛΙΝΑ      
Δισκογραφία_____________________________________________________________








 


 

















Προσωπική δισκογραφία >>


ΜΠΙΡΙΜΠΑ
(1986) Sony Music

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ
(1987) Sony Music

ΚΟΝΤΡΕΣ
(1988) Sony Music

YOUR BODY (Maxi single)
(1990) Sony Music

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
(1990) Sony Music

ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΗ BAMBOO
(1991) Sony Music

ΦΟΒΕΡΟ!
(1992) Sony Music

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ
(1994) Sony Music

10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ
(1996) Sony music

ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΩ ΙΣΤΟΡΙΑ
(1997) Minos - EMI

BACK TO THE 80's >
The very best of Polina
(2007) Sony Music - B
MG

ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ
(2010) Oxygen
(CD single)


ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ
(2011) Athens Voice
(CD single)
 

ΑΒΑΝΑ
(2015) Dusty Records
(Digital single)


 

Συμμετοχές >>

SUNSET
(1975) EMI

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
(1977)
Zodiac

FESTIVAL EUROVISION
Ελπίδα
(1979) Phillips

15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Γιώργος Μαρίνος 
(1980) MINOS

ΣΤΡΟΥΜΦ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ
(1987)
Sony Music

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ
Δάκης
(1989)
Minos

ΕΦΗΜΕΡΙΑ
Σταμάτης Κραουνάκης
(1990) Sony Music

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
Αλέξης Παπαδημητρίου
(1993) Sony Music

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
Φοίβος
(1994) Sony Music

Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
Σταμάτης Κραουνάκης +
Σπειρα Σπειρα
(2004) Red Records


7 ΠΕΘΕΡΕΣ
Πωλίνα - Σταμάτης Κραουνάκης

(2005) Stamatis Kraounakis

ΠΟΣΟ Σ' ΑΓΑΠΩ
Σταμάτης Κραουνάκης
(2007) Λυχνία

ΦΙΛΑΚΙΑ
Tus
(2015)



 




Πωλινα - Πωλι... να!
(2012)
Aνδρέας Λάμπρου
CD: Πωλίνα - Πωλι... να!

_________________
 

ΑΒΑΝΑ
(2015) Dusty Records
(Digital single)

Διαθέσιμο σε:

iTunes
Amazon
Spotify
Deezer
Google music
Rdio